Let’s go to know each other

Elk project een uniek project, want u bent de basis! Wij willen u leren kennen, we begeleiden u graag om samen te werken richting een project naar uw hart waar u fier en trots op kan zijn… 

Als partner gaan we voor een persoonlijke aanpak, we gaan samen jullie noden in kaart brengen, het gaat niet om onze firma maar om u, de beleving die u wenst te bekomen.

 

 

Analyse en advies

There's a lot of difference between listening and hearing.

Naar u luisteren is de basis van hoe wij met u samenwerken naar uw uniek concept.

Aurélie Van Vlasselaer is met haar diploma’s van interieurarchitect en meubeldesigner/meubelmaker uw ideale aanspreekpartner voor het concept van uw dromen uit te bouwen met gericht advies, gedetailleerde plannen in 2D en 3D, een vlekkeloze coördinatie, technische plannen en installatie dat uw project naar een topontwerp en een totaaloplossing leiden. Alles is weloverwogen en wordt met u besproken in functie van het bekomen van het ideale concept.

We garanderen een origineel project, we bespreken de laatste trends die door ons continue worden opgevolgd. Dit alles met een transparante planning naar de gewenst haalbare opleveringsdatum… een dienst na verkoop is hier natuurlijk deel van onze topservice!

Wil u ons ook leren kennen? Contacteer ons vrijblijvend.

 

Click here... To be inspired